Нещодавно Регіна Тодоренко відзначила свій 31-ий день народження. Чоловік теледиви Влад Топалов підніс їй оригінальний подарунок.

Днями Регіна Тодоренко відзначила свій 31-ий день народження. Відзначити це свято теледива вирішила в колі своїх українських родичів, тому напередодні прилетіла до Одеси. Зірка давно мріяла відправитися на відпочинок разом зі своїми численними родичами, і здійснила цю мрію на свій день народження.

А ось найближчі люди теледиви - її чоловік Влад Топалов і син Михайло – не змогли бути разом з Регіною в її день народження. Справа в тому, що Топалову, як і багатьом іншим російським зіркам, закритий в'їзд на територію України. Однак співак не залишив свою кохану без подарунка.

У сторіс свого мікроблогу Топалов розповів підписникам, що саме подарував Регіні. Як здавалося, артист вирішив звозити кохану дружину в Лондон. Це місто Топалов вибрав не просто так. Виявляється, саме сюди закохані поїхали, коли Регіна повідомила Владу, що вагітна. Саме тоді закохані вирішили розсекретити свій роман. Цю романтичну історію Влад розповів своїм фоловерам.

Однак, цього разу поїздка Топалова і Тодоренко зірвалася. І все ж артист сподівається, що йому разом з Регіною ще вдасться побувати в Лондоні, просто пізніше. Адже це місто так багато значить для них обох.

Також Влад розповів і сумну історію, яка пов'язана з Лондоном. Музикант згадав, як у дитинстві він втік з дитячого садка, щоб знайти свою маму. Однак маленький Влад не знав, що вони знаходяться в різних країнах.

Як повідомлялося раніше, у день народження Регіни Тодоренко в родині теледиви сталася трагедія. Що сталося?

Hyser також писав, що у Мережу потрапили архівні знімки Регіни Тодоренко. Як зірка екрану виглядала в студентські роки?