В мережі опублікували відео, як Оля Полякова зганьбилася своїми кулінарними здібностями.

Оля Полякова бере участь у проекті "Майстер шеф" разом з іншими артистами української сцени. І навіть там вона не змогла хоч трохи втихомирити свій характер. У мережі опублікували відео, як один із суддів програми розкритикував страву зіркової співачки. Він зазначив, що в різотто було занадто багато масла, яке плавало в тарілці.

На це Оля Полякова запропонувала йому не брати масло, а ось різотто обов'язково спробувати. У відповідь на це Надя Мейхер, яка була учасницею іншої команди, просто не змогла стримати свій сміх і засміялася на весь зал.

Ситуація вийшла цілком комічна, А відповідь Олі Полякової була цілком в її дусі. Але ось користувачі Мережі в коментарях відзначили, що відповідь Полякової судді була занадто різкою. І якби на її місці був би інший учасник, то він би вже давно покинув шоу за таку зухвалість. Але Полякову, ясна річ, ніхто не вижене за це.

А ось іншій частині користувачів відповідь Олі дуже навіть припав до душі. Вони відзначили, що Полякова завжди і скрізь може влаштовувати свято і це є її відмінною рисою, за що її дуже люблять шанувальники.

"Оля як завжди 😂 🔥 , Язиката Хвеська та Ольга. В інших сезонах за таку фривольність учасник вже вилитів бі,
Яка стара з Віагри, все обличчя як у шарпея, начебто ще ж не Стара, Вона така класна❤️😂, Кривляка! Неприємно дивитися!",- написали користувачі Мережі в коментарях під відео.

Раніше Hyser писав про те, що ведуча Маша Єфросиніна зізналася в тому, що їй бракує поцілунків.

Також писали, що Оля Полякова зізналася у своїй новій косметичній процедурі, ніхто не очікував такого.

Нагадаємо, що Катя Осадча показала дивне фото своїм шанувальникам.