Як би не ображалася Анна Седокова на хейтерів за образливі коментарі з приводу її фігури / творчості / особистого життя, але постити провокаційні фото в мережі вона не припиняє.

Час від часу співачка скаржиться, що Instagram забирає у неї занадто багато часу, але потім знову розміщує кадри, наприклад, в купальнику. Не стало винятком і її нове послання, в якому вона похвалилася фігурою і не упустила можливості потролити київського мера і Віталія Кличка.

В якості підпису до фото вона використовувала цитату політика: "А сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Вірніше дивитися можуть не тільки лише всі, мало хто може це робити...».

Пропонуємо згадати, як звучала ця фраза в оригінальному виконанні:

Фолловери в коментарях до посту оцінили почуття гумору виконавиці її оригінальний підхід до вибору цитат:

Не обійшлося і без відгуків про зовнішність екс-солістки групи " ВІА Гра":

До слова, останнім часом Анна Седокова демонструє вражаючі результати роботи над собою. Артистка стала помітно стрункішою завдяки регулярним спортивним тренуванням і правильному харчуванню.

Домогтися вражаючого ефекту співачці вдалося домогтися не без підтримки коханого чоловіка-баскетболіста Яніса Тімми. Варто відзначити, що обранець підтримує кохану у всіх починаннях і активно бере участь в її фотосесіях:

скріншот зі сторінки Анни Седокової. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова зробила неоднозначну заяву про Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак була помічена в компанії привабливої людини.

Нагадуємо, що Анна Семенович потішила шанувальників забігом у вінчальній сукні.