Днями відбувся театральний дебют скандальної російської артистки Ольги Бузової. Коли стало відомо, що шоувумен мітить в актриси в соцмережі розгорівся справжній скандал. Одні-стали на її бік, інші – виступили категорично проти її спроб служити Мельпомені.

Потім на сцені театру МХАТ імені М.Горького відбувся закритий Прес-показ вистави «чудовий грузин», в якому Ольга Бузова зіграла співачку кабаре Белли Шанталь. Екс-телеведуча після виступу написала у своєму мікроблозі, що критика з боку її не чіпає, і вона має намір розвиватися творчо.

І, тим не менш, деякі зі знаменитих акторів не зуміли стримати емоцій і не висловитися на адресу новоспеченої театральної діячки.

Так, зірка серіалу» Бригада " і знаменитий актор Сергій Безруков опублікував пост, в якому посміявся над дебютом Бузової в МХАТі. Він з іронією натякнув на діяльність колишньої зірки любовної телебудівництва " Дом-2 "і зазначив: "В умовах жорстокої і нерівноцінної конкуренції завершився наш фестиваль"Фабрика Станіславського".

Виступаючи на сцені Сергій Безруков висловився про те, що відбувається в сучасній театральній індустрії: "добре, що Костянтин Сергійович (Станіславський - прим. автора) до цього не дожив. Хоча його присутність з нами завжди. І він, напевно, з відчаєм дивиться на те, що відбувається на театральній сцені зараз".

Фоловери тонке почуття гумору артиста оцінили:

Раніше "Hyser" писав про те, що зірка" бригади " Павло Майков зганьбив росіян і нарвався на критику в соцмережах.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють зовнішність Дмитра Дюжева і його заяву про проблеми зі здров'ям.

Нагадуємо, що Ірина Безрукова розповіла про те, як її "затискав" відомий режисер.