Користувачі мережі обговорюють архівні фото дружини відомого українського виконавця Святослава Вакарчука.

Зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою артист познайомився ще в студентські роки. Правда рішення бути разом вони прийняли не відразу, оскільки спочатку дівчина поїхала вчитися в Англію, а потім там вийшла заміж і народила дочку Діану. А ось після її повернення в Україну у них з Вакарчуком і зародилися почуття, пише "Оглядач".

у мережі показали, як виглядала в юності дружина Вакарчука, з якою він розлучається, фото: YouTube

Справа в тому, що після повернення в рідну країну Ляля стала іміджмейкером для багатьох виконавців, в тому числі і для учасників групи" Океан Ельзи", солістом якої і є Святослав. Вони відразу відчули тяжіння один до одного, яке з часом переросло в любов і сім'ю.

Ляля стала для Вакарчука справжньою музою, і їй він присвятив безліч своїх пісень. 15 років пара прожила в цивільному шлюбі, і тільки в 2015 році вони зважилися узаконити свої відносини. Але зробили вони це по-тихому, у Львові, в колі близьких друзів і родичів.


Ляля і зараз є арт-директором групи "Океан Ельзи", паралельно займаючись власним бізнесом: за попередньою інформацією, вона є власницею магазину одягу та салону краси "911". З Вакарчуком вони прожили разом 20 років, перш ніж прийняли рішення розлучитися.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Настя Каменських підігріла чутки про вагітність.

Також наш портал повідомляв, що шанувальники стривожені новим знімком Лесі Нікітюк.

Нагадуємо, що Альбіна Джанабаєва показала тепле сімейне відео з чоловіком Валерієм Меладзе.