Все своє життя він захоплював всіх невичерпною енергією і спрагою життя. А ще жартував, що залишатися у формі йому допомагають постійний рух, танці і жінки. Шкода, але ці "секрети" не допомогли йому відсвяткувати 100-річний ювілей.

Так, стало відомо, що на 92-му році життя 13 червня 2021 року в Київській міській клінічній лікарні помер відомий український танцівник і хореограф, член журі "Танців з зірками" Григорій Чапкіс. Про це у своєму акаунті в Instagram повідомив син покійного, Грег, який вже багато років живе в США.

"RIP, dad "("Спочивай з миром, тато" - з англійської), - написав він.

Пізніше Грег Чапкіс розповів журналістам, що батько помер у лікарні через загострення важкої хвороби і ускладнень після коронавірус.

"Ми все ще шоковані. Помер у 22 з чимось, бо старенький. 92 роки людині, все почало відмовляти. Він тримався добре. Він старенький, це муки", - сказав син відомого хореографа.

Відомо, що знаменитий танцюрист і хореограф останнім часом багато хворів. Зокрема, взимку Григорій Чапкіс кілька разів потрапляв до реанімації через двостороннє запалення легенів, яке йому діагностували ще в грудні 2020. Чапкісу тоді зробили аналіз на коронавірус, проте інфекція не підтвердилася.

Також з хворобою печінки Чапкіс перебував у лікарні в січні 2021 року, а нещодавно хореографа госпіталізували, тому що йому "сковувало руки і ноги". Танцюрист теж сильно схуд.

Грег Чапкіс також розповів, що в останні дні поруч з батьком були його дочка Лілія, грегова сестра, і дружина Людмила, молодша за нього на 52 роки.

Цікаво, що панацеєю від усіх хвороб Григорій Чапкіс завжди називав танці.

"Іноді спинка тягне, ніжка болить, але коли я приїжджаю в танцювальну залу, і входять 50-60 дівчаток молоденьких, підтягнутих, з палаючими очима і бажанням отримати мій досвід, куди дівається хвороба? Коли виходиш на сцену, то взагалі болячок немає – ти літаєш", – розповідав він своїй родині.

Раніше Hyser повідомляв, що Андре Тана після заяви про розлучення помітили з дітьми слави Камінської.

Також наш портал писав, що Ірина Білик показала свої фото в молодості.

Нагадавши, експерти розповіли, який напій є найнебезпечнішим для здоров'я.