Маша Єфросиніна зробила несподіване зізнання. Теледіва заявила, що їй не вистачає поцілунків.

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна шокувала шанувальників своїм визнанням. Зірка відкрито заявила, що їй не вистачає поцілунків. Що сталося? Невже в шлюбі теледиви і її чоловіка Тимура Хромаєва проблеми?

Як виявилося, Маша натякала зовсім не на свій шлюб, а на заборони, пов'язані з пандемією коронавірусу. Нагадаємо, медики рекомендують обмежити тактильні контакти, оскільки вірус передається не тільки повітряно-крапельним шляхом, але і при дотику.

"Так, а що у вас по поцілунках при зустрічі зі знайомими!? Воно якось до недавна сильно скоротилося, а зараз знову як ні в чому не бувало… #людямнужнылюди",- написала Маша у своєму мікроблозі.

Цей пост зірка екрану супроводила серією своєї знімків, на яких шле фанатам повітряний поцілунок. Перше фото чорно-біле, а друге кольорове.

На портретному фото Маша відображена в принтованому вбранні і шкіряному жакеті малинового кольору. Образ зірки доповнили оригінальні сережки. Своє волосся Маша залишила розпущеним, а в макіяжі використовувала рожеву помаду матового відтінку.

Відзначимо, що під час карантину багато людей відчували себе відрізаними від світу і звичного спілкування, через що впадали в депресію.

Що ж стосується особистого життя Єфросиніної, то теледива не приховувала, що вони з чоловіком пережили кілька криз, проте зуміли їх подолати і залишитися разом. Маша і Тимур виховують дочку Нану і сина Олександра.

Як повідомлялося раніше, Маша Єфросиніна відпочила в Мексиці і показала своє обличчя без макіяжу. Як насправді виглядає теледива?

Hyser також писав, що Оля Полякова образила Машу Єфросиніну. Співачка обізвала телеведучу козою, та ще й в її день народження. Що сталося між українськими зірками?