Українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала фоловерів новим постом.

Особливо з огляду на те, що кілька днів тому зірка постарадала від кібератаки на свою сторінку в Instagram і частина особистої інформації, не призначеної для публікації в мережі, стала надбання громадськості.

Через деякий час Леділе повернула Управління аккаунтом і рішуче заявила: «Мама на місці...». Шоувумен зізналася, що здогадується, хто міг з нею так вчинити і зламати її сторінку в соцмережі. Потім вона продовжила ділитися з шанувальниками таланту фотозвітами про яскраві моменти свого зоряного життя.

Так, Леся Нікітюк розмістила фото, зроблені на заході з нагоди відкриття блогерського дому Whynot House. Для виходу в світ знаменита блондинка одягла стильний наряд, що складається з яскраво-рожевої спідниці і світлої футболки. Свій look вона доповнила спортивним взуттям.

Один з кадрів, на думку, Лесі Нікітюк вийшов практично ідеальним, якби не одне " але":

У коментарях до посту фоловери почали активно міркувати про те, що ж за проблема виникла у телеведучої під час фотопозірованія. Більшість з них зійшлися на думці, що фотопровал пов'язаний із закритими очима Лесі Нікітюк:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк захопила соцмережі ідеальною фігурою в напівпрозорому одязі.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла стильний купальник і викликала шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк зворушила фанатів кадрами з особистого архіву і показала, як за роки спільного життя змінилися її батьки.