Поп-діва Анна Седокова порадувала шанувальників черговим провокаційним фото і розповіла про те, що останнім часом викликає її роздратування.

Артистка перебуває на відпочинку в Греції разом зі своїм чоловіком Янісом Тіммою. І не тільки приймає сонячні ванни, але встигає активно реагувати на те, що відбувається навколо.

Так, знаменитість опублікувала знімок, зроблений з цікавого ракурсу. Анна Седокова рішуче заявила: "Як називається стан, коли ти дуже злий і хочеш висловити все світу. І написати пост на 2200 знаків, але вмовляєш себе заспокоїтися і постиш таке фото?».

У коментарях до посту фоловери оцінили старання Анни Сєдокової і дали їй кілька порад про те, як можна впоратися з негативними емоціями:

Анна Седокова відноситься до категорії артисток, які із завидною регулярністю діляться з фоловерами своїми особистими переживання. Останнім часом вокалістка все частіше говорить про те, що втомилася від хейтерського негативу і колючих злостивих зауважень.

Фігура зірки-окрема тема для обговорень "диванних експертів". Анна Седокова періодично набирає зайву вагу і демонструє пишні форми, а потім починає активно худнути, що провокує бурхливу реакцію користувачів соцмереж.

Вона переконана, що головне - це внутрішня гармонія і любов. До слова, чоловік співачки підтримує її у всіх починаннях: "Я б звичайно попросила Небеса трохи менше випробувань. Але якщо буде по іншому, ми все одно будемо міцно тримати один одного за руки".

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак похвалилася фігурою в стильному купальнику на тлі моря.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала, хто прийшов на зміну її бойфренду Олегу.

Нагадуємо, що Анна Седокова повідала про обурливі Пригоди в аеропорту.