Даші Астаф'євій 35 років. Однак зірка українського шоу-бізнесу все ще незаміжня і без дітей. Новим постом співачка спантеличила своїх шанувальників.

У недавньому інтерв'ю Даша Астаф'єва зізнавалася, що для неї питання заміжжя болюче. Артистка зазначила, що за українськими загальноприйнятими стандартами жінка в її віці вже повинна бути заміжня і з дітьми. З цим питанням на зірку "тиснуть" її батьки, фанати і оточуючі. Однак Астаф'єва все ще незаміжня і бездітна. Чому ж?

Співачка не любить афішувати своє особисте життя, але відомо, що Астаф'єва вже кілька років зустрічається з Артемом Кімом. Співачка підтримувала коханого навіть у найскладніші часи, - коли його звинуватили в розкраданні 27 мільйонів гривень, і він перебував під домашнім арештом. Зараз слідчі дії у справі проти Артема тривають, але йому повернули паспорт і дозволили подорожувати, чому Даша дуже рада.

Однак новий пост артистки схвилював її підписників.

«Розшукується. людина на посаду "чуєш, так а це саме". В обов'язки входить: - нагадувати, що через 17 днів, півонії вже тю-тю! - Возити вранці мене вулицями де півонії ще не розпустилися, а ввечері – навпаки. Анкети надсилайте тим, хто самі знаєте, що шле мені в личку!» - написала у своєму мікроблозі зірка.

Шанувальники Даші задумалися: кого ж насправді шукає зірка? Помічника або нового бойфренда? Невже стосунки Даші і Артема закінчилися, і артистка шукає претендента на свою руку і серце? Однак, цілком можливо, пост Даші носить жартівливий характер, і зірка нікого не шукає: ні особистого помічника, ні бойфренда.

Цей пост Астаф'єва супроводила своїми чорно-білими знімками, в черговий раз продемонструвавши свої спокусливі форми: тонку талію, пишний бюст і пружні сідниці.

Як повідомлялося раніше, Дашу Астаф'єву засікли в мокрому купальнику. Що сталося із зіркою, якщо в воду вона не заходила?

Hyser також писав, що Даша Астаф'єва похвалилася формами в мікро-купальнику. У Мережу потрапили фото артистки з лазні.