У четвер, 10 червня, хакери зламали Instagram Лесі Нікітюк. Після цього в Мережу потрапило особисте листування зірки з "Холостяком" Михайлом Заливако, в якій він зізнався, що у фіналі шоу "вибрав не ту" дівчину. На ці слова відреагувала переможниця проекту Анна Богдан.

Відзначимо, що по листуванню Михайла і Лесі видно, що чоловік все-таки жартує. Михайло зізнався телеведучій, що його директ завалений листами шанувальників, які вважають, що Леся відмінно підходить Михайлу в якості нареченої. Нагадаємо, Нікітюк самотня, а Заливако у фіналі сезону вибрав Анну Богдан, екс-дружину колишнього глави офісу президента України Андрія Богдана.

Анна з гумором відреагувала на ситуацію, що склалася, і прокоментувала її в сторіс свого мікроблогу.

"Друзі, я дуже рада, що ми з Мішею двоє адекватних і усвідомлених людей, які розуміють жарти і загалом гумор. Так що, всім добра, любові і крутої п'ятниці", - написала Богдан.

Ці слова дівчина підкріпила фотографією, на якій її рука відображена в руці Михайла. Знімок був зроблений в салоні авто.

Нагадаємо, після фіналу шоу Анна і Михайло продовжують будувати свої стосунки. Закохані зізналися, що їм було дуже складно приховувати свої стосунки від журналістів до закінчення сезону. Після фінального випуску пара зняла квартиру в Києві, де зараз і проживає. Також закохані вже встигли побувати закордоном, відвідавши кілька країн разом.

Однак деякі користувачі Мережі не вірять в щирість почуттів Анни по відношенню до Михайла. Вони вважають, що дівчина прийшла на шоу, щоб заробити собі славу, а потім буде будувати свою кар'єру на ТБ або в шоу-бізнесі, а від Михайла їй потрібні тільки гроші. Чи так це, покаже час.

Як повідомлялося раніше, "Холостяк" Михайло Заливако опублікував постільне фото Анни Богдан. Ось, як виглядає красуня спросоння.

Hyser також писав, що Юлія Зайка зізналася, що відчувала огиду після зйомок у шоу «Холостяк». Що сталося з дівчиною після проекту?