Конфлікти, непорозуміння та навіть зради і насильство - ось що зазвичай є причиною зруйнованих сімей. І як би життя голлівудських та українських зірок не було схоже на казку, яку ті зазвичай демонструють на публіку, але проблеми є і у таких родин. Так, нещодавно стало відомо про те, що після 20 років спільного життя DZIDZIO і співачка Slavia розлучились. А сьогодні, 12 червня, шокуючу новину повідомив своїм фанатам Вакарчук.

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук ніколи не ділився подробицями свого приватного життя. З небагатьох згадок про сім'ю у його інтерв'ю було лише відомо, що його кохана жінка — стиліст Ляля Фонарьова і пара виховувала спільно дочку від першого шлюбу жінки.

Проте сьогодні, 12 червня, стало відомо, що музикант знову один. Про розрив стосунків популярний співак, лідер групи "Океан Ельзи" і колишній голова партії "Голос" повідомив у Instagram та Facebook.

Чоловік написав, що розійшовся зі своєю дружиною Лялею Фонарьовою, проживши у цивільному шлюбі 15 років та 5 років в законних стосунках.

Артист зазначив, що рідко пише про особисте, але цим постом він хоче убезпечити свою родину від зайвих запитань та незручностей.

"Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми", - написав Святослав Вакарчук, подякувавши їй "за любов, за мудрість, за опору", а також за доньку Діану.

Вакарчук попросив утриматись всіх своїх шанувальників від додаткових запитань та дискусій з цього приводу та відключив коментарі до публікацій.

До слова, Святослав Вакарчук двічі намагався ствердитися в політиці і навіть заснував свою партію "Голос", але музика перемогла.

Так, рівно рік тому, у червні 2020 року виконавець заявив про те, що здає депутський мандат. Причиною такого серйозного рішення Святослав назвав "втрату цілей в політиці", бо з його слів "політична боротьба стала самодостатньою та стала виключно боротьбою заради боротьби".

Зазначимо, що в 2020 році багато співвітчизників Вакарчука, а також шанувальники його пісень за межами України говорили, що залученість в політику явно не пішла на користь творчості музиканта.

Раніше Hyser писав, що в соцмережах показали чоловіка Олі Цибульської, яку звинувачують у розлучені Дзідзьо та Славії.

Також наш портал повідомляв, що Буланову запідозрили у вагітності.

Нагадаємо, Ірина Білик заявила про розлучення та назвала причину.