Скандальний російський продюсер Андрій Разін відноситься до категорії знаменитостей, які часто діляться з передплатниками свого мікроблогу думкою з того чи іншого приводу.

В одній з недавніх публікацій шоумен прокоментував поведінку телеведучої Ксенії Собчак на премії Муз-ТВ. Андрій Разін щиро обурився тим, як знаменита блондинка поводилася на публіці і як спілкувалася з колегами по цеху: «Жоден порядний артист не погодиться на інтерв'ю Ксенії Собчак після її випаду на «Муз-ТВ» щодо Моргенштерна».

Він зазначив, що першою хто відмовився від потенційного спілкування з блогеркою стала співачка Поліна Гагаріна. На думку Андрія Разіна, Ксенія Собчак скористалася шансом "хайпануть«, але прогадала і сама того не розуміючи, придбала собі»вовчий квиток".

Також він зазначив, що в юності "блондинка в шоколаді" була досконалою іншою: "Колись Ксенія була хорошою дівчинкою, та й я був непоганим. Шкода, що вона зайняла таку позицію і так зневажливо ставиться до своїх колег.🤦‍♂️".

Таку бурхливу реакцію продюсера групи "Ласковый май" спровокував діалог, який мав місце між Ксенією Собчак і одіозним репером Моргенштерном. Тоді артист влаштував скандал через те, що його не визнали найкращим співаком, а замість нього нагороду вручили Олександру Ревві (Артуру Пирожкову).

При цьому Моргенштерн геть відмовився розмовляти з Ксенією Собчак, яка була ведучою премії звернулася до своєї співведучої Насті Івлєєвої: "Мене бачиш, всі бояться. Я думала, що Моргенштерн смілива людина: на візку приїхав, періодично якісь виходи робить. Але ні - на мене його сміливості не вистачає".

Раніше "Hyser" написав про те, що Ксенія Собчак потішила соцмережі пародією на Ольгу Бузову.

Також наш портал розповів про те, що Ксенія Собчак спровокувала новий скандал в мережі і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Андрій Малахов почав продавати зустрічі зі знаменитостями.