Американська поп-співачка, актриса, танцівниця, автор пісень Брітні Спірс активно веде свій Instagram, в якому показує своїм шанувальникам своє дозвілля.

Всім відомо, що зараз співачка не виступає, але з задоволення танцює перед своїм телефоном і показує свої наряди.

Також Брітні захоплюється малюванням - вона малює квіти і обличчя людей. Один з таких малюнків вона сфотографувала і опублікувала в соцмережі. Але користувачі більше звернули увагу на нігті артистки, аніж на її творчість. Американська поп-виконавиця випадково засвітила недоглянуті нігті в кадрі.

Фото малюнка вона опублікувала в своєму Instagram, розповівши про те, як намалювала його, і про "WTF"-моменти.

"Завжди приємно переживати ці чортові моменти... і якщо вам пощастить, то деякі з цих WTF-моментів можуть бути чудесами... Пару тижнів тому я намалювала цей малюнок дівчини зі змією і запитала свою подругу, що це означає. А вона запитала, чи є там джунглі, в пошуках яких я перебуваю!!! Що ж, тепер я зрозуміла... минулого тижня я одягла чортів костюм змії!!! Отже, у мене був той дивний момент сьогодні вранці, коли я побачила свій малюнок, і це було досить забавно... як я це зробила", – підписала Брітні знімок малюнка.

Шанувальники залишили безліч коментарів, але основна їх частина була про недоглянутість нігтів Спірс.

"Пікассо вийшов з чату"," я в подиві"," бідна, бідна Брітні"," як же мені її шкода"," Брітні, давай я зроблю тобі манікюр", " мила, що з твоїми нігтями?", "Сподіваюся, що це не її руки", 2Це нігті, пост, малюнок ... все це дуже страшно", - пишуть вони..

Раніше Hyser писав про те, що Брітні Спірс має намір здивувати шанувальників і їй є чим.

Також Hyser повідомляв, що Бузова Наживо заспівала на день народженні Дубцової.

Нагадаємо, що Брітні Спірс спустила шортики і показала татуювання на цікавому місці.