Учасниця проекту "Холостяк" Юлія Бельченко показала шанувальникам, що у неї залишилося на пам'ять від Михайла Заливако.

Дівчина поспілкувалася з фоловерами і відповіла на питання про те, що сталося з духами, подарованими їй головним героєм шоу.

Юлія записала відео на тлі домашньої обстановки і зізналася, що духи дійсно «класні», але флакон трохи вийшов з ладу. "Клізмочка не працює" - резюмувала вона.

Варто відзначити, що у фіналі проекту Михайло Заливако вибрав іншу учасницю - Анну Богдан. Хоча глядачі пророкували йому в обраниці саме Юлію "зайчика" Бельченко.

До слова, таке миле прізвисько дівчина отримала після того, як прийшла на шоу в оригінальному ростовому костюмі у вигляді зайчика. Тоді вона підкорила серце головного героя і моментально потрапила в список потенційних переможниць "Холостяка".

На певному етапі Юлія покинула шоу, але через деякий час Михайло знову її повернув. Така поведінка холостяка пізніше розлютило аудиторію, оскільки глядачам було незрозуміло, навіщо він давав надію дівчині, почуття якої в последтвие відкинув.

Втім, сама Юлія у своєму мікроблозі пояснила, що повернутися на проект було її ініціативою: "Я вирішила написати листа і запросити його на місце нашої першої зустрічі, просто, щоб сказати про свою любов ☺ ️це моя ідея, мене ніхто не змушував, ніхто не пропонував повернутися, ніхто не платив мені грошей за повернення і я не платила також".

Раніше "Hyser" писав про те, що екс-учасниця шоу "Холостяк" показала себе в нижній білизні і похвалилася ідеальною фігурою.

Також наш портал розповів про те, що переможниця "Холостяка" Ганна Богдан підкорила публіку кардинальною зміною іміджу.

Нагадуємо, що темне минуле переможниці шоу "Холостяк" розбурхало соцмережі і викликало бурхливі обговорення її особистого життя.