В кінці травня популярна співачка Наташа Корольова відзначила 48-річчя. Вечірка з нагоди такої знаменної дати була організована галаслива і з довгим списком запрошених гостей.

Артистка сяяла в яскравих нарядах-про що свідчать численні пости в Instagram. А ось її чоловік Сергій Глушко приділив більше уваги подарунку, який він підніс коханій.

Не секрет, що крім танцювальної діяльності чоловік Наташі Корольової захоплюється живописом і, на думку шанувальників, у нього відмінно виходить писати портрети. Так, про день народження своєї дружини він створив твір, на якому відобразив її красу.

У підписі до кадру він зворушливо зазначив: "Це фото зроблено для того,щоб ви побачили,якого вона розміру...моя любов)".

До слова, до цього Сергій Глушко вже хвалився своїми художніми талантами:

Варто відзначити, що шанувальники з інтересом спостерігають за тим, як розвиваються події в особистому житті зоряного подружжя. Восени минулого року в шоу-бізнесовому співтоваристві активно обговорювали пригоди Сергія Глушка "наліво" і його інтрижку з актрисою Анастасією Шульженко.

Кадри їх інтимних розваг потрапили в мережу і Тарзан зізнався, що зрада законній дружині дійсно мала місце бути. Однак Наташа Корольова пробачила чоловіка і на розлучення подавати не стала, заявивши, що вони занадто багато складних моментів пережили разом і це не зруйнує їх шлюб.

Зараз в мікроблозі Наташі Корольової часто миготять фото зі світських заходів, а чоловік-шоумен більше приділяє час своєму внутрішньому світу.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова налякала шанувальників дивними змінами в зовнішності.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Глушко позував у кадрі в компанії привабливої красуні.

Нагадуємо, що Сергій Глушко обурив користувачів соцмереж провокаційним вбранням і нарвався на критику хейтерів.