Популярний російський композитор Ігор Ніколаєв опублікував на сторінці в соціальній мережі Instagram важливий пост для шанувальників свого таланту.

Артист розповів про те, що незабаром порадує шанувальників новим творчим дуетом зі співачкою Валерією. Музикант зазначив: "Народження пісні - завжди хвилююче, а народження дуету - хвилююче подвійно! Скоро-на ваш суд-абсолютно новий трек".

Ігор Ніколаєв пояснив, що він виступив автором віршів і музики. А в якості ілюстрації до своїх слів розмістив кілька спільних фото з дружиною Йосипа Пригожина:

Сама співачка Валерія з натхненням прокоментувала творчий тандем зі знаментым виконавцем: "Дуже вірю в результат, коли все відбувається легко, невимученно, як би само собою, а все сталося саме так. ❤️👌".

Але багатьом користувачам соцмереж категорично не сподобався її зовнішній вигляд на фото і наряд, який вона вибрала для відвідування звукозаписної студії:

Не обійшлося і без колючих зауважень на адресу зовнішнього вигляду Ігоря Ніколаєва, який здався фоловерам опухлим і помітно втомленим.

Крім того, фанати заявили, що набагато цікавіше було б дивитися на Дует Ігоря Ніколаєва і його екс-дружини Наташі Корольової, оскільки їхні голоси разом звучать неймовірно гармонійно.

Раніше "Hyser" писав про те, у мережі показали, як змінилася Наташа Корольова до свого 48-річчя.

Нагадуємо, що Володимир Пресняков показав унікальне архівне фото Христини Орбакайте і викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Микола Басков був помічений в компанії привабливої брюнетки і спровокував нову хвилю чуток про своє особисте життя.