Юлія Бельченко "Зайка" розповіла про проблеми зі здоров'ям через проєкт "Холостяк"

Учасниця і фіналістка популярного реаліті-шоу "Холостяк-11" Юлія Бельченко стривожила шанувальників заявою про проблеми зі здоров'ям після програшу в проєкті. Про це "Зайка" розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Нещодавно на телеекранах відгримів 11 сезон найромантичнішого
реаліті-шоу країни"Холостяк". Головним героєм цього сезону був бізнесмен з Харкова Михайло Заливако, який у фіналі віддав перемогу Ганні Богдан. Тоді фіналістка шоу, яка також претендувала на серце "Холостяка" Юля Бельченко зі сльозами на очах попрощалася з Михайлом.

Після фіналу "Холостяка" Михайло Заливако і Анна Богдан все ще разом і живуть у Києві. У свою чергу Юлія Бельченко не падає духом і продовжує радувати шанувальників новим контентом на своїй сторінці в соцмережі.

Однак напередодні дівчина поділилася з шанувальниками, що через постійні зйомки в реаліті-шоу вона відчувала деякі проблеми зі здоров'ям. За словами фіналістки останні пів року вона була постійно зайнятою і не встигала відпочивати через що у неї з'явився нервовий тик і кола під очима.

"Останні місяців 6 мій час було розписано погодинно, а іноді і щохвилини. Результат: кола під очима і нервовий тик", - написала Юля Зайка.

На новому опублікованому знімку дівчина валяється в ліжку з подругою і насолоджується чашкою ароматної кави. У підписі Юлія також зазначила, що дуже рада закінченню зйомок і тепер вона може повноцінно відпочити.

"Як добре прокинутися, а тебе вже чекає кава з ранку. І не потрібно нікуди поспішати", - поділилася Зайка.

Раніше портал Hyser повідомляв, що красуня Розалі з "Холостяка" показала себе в одних колготках і нижній білизні.

Також наш портал інформував, що переможниця реаліті-шоу "Холостяк-11" Анна Богдан "закосила" під Юлю зайчика.

Нагадаємо, що Микита Добринін показав, як прямо на підлозі відзначив річницю весілля з Дашею Квітковою.