Дружина українського репера Потапа Настя Каменських розповіла, як у неї складаються стосунки з екс-коханою чоловіка Іриною Горовою.

За її словами, вона не спілкується з Горовою, а ось з сином Потапа від Ірини NK відмінно ладнає. Відповідною інформацією з цього приводу співачка поділилася в інтерв'ю для ютуб-каналу DOROTYE.

Настя Каменських розговорилася про стосунки з екс-дружиною Потапа, фото: Instagram.com/kamenskux

Нагадаємо, що Потап, він же Олексій Потапенко, до Каменських був одружений на колезі і продюсері Ірині Горовій, від якої у нього є син Андрій. Незважаючи на те, що саме подружжя розлучилося на дружній ноті, подругами Настя та Ірина не стали.

Каменських стверджує, що ніяк не підтримує зв'язок з Горовою і їй це не потрібно. Артистці достатньо того, що з Андрієм їй вдалося знайти спільну мову. Хлопчик, з її слів, постійно приїжджає до них з Потапом в гості в їх заміський будинок, залишається там ночувати.


Також Настя Каменських додала, що сини мають сильний зв'язок з матерями, проте в майбутньому вони повторюють вчинки батьків. У зв'язку з цим, за майбутнє Андрія вона не переживає, адже, на її думку, його батько і за сумісництвом її чоловік Олексій - дуже хороший приклад для наслідування як чоловік.


До слова, офіційно Потап розірвав шлюб з Іриною Горовою в 2016 році, але до цього років п'ять вони вже не жили разом. Про стосунки з Каменських музикант повідомив у 2019 році. Цю новину, судячи з усього, його колишня дружина сприйняла спокійно, оскільки навіть прийшла на його весілля.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських захопила мережу дорогим платтям з розрізами.

Також наш портал повідомляв, що нове фото Анастасії Волочкової з молодою людиною викликало бурхливі суперечки в мережі.

Нагадуємо, що Настя Каменських показала весільний альбом і підготовку до весілля.