У четвер, 16 квітня, у віці 52 років не стало відомої британської актриси театру, кіно і телебачення Хелен МакКрорі.

Про те розповів її чоловік актор Деміен Льюїс. За словами вдівця, причиною смерті актриси став рак.

З'явилася на світ актриса в Лондоні в 1968 році. Свою популярність вона знайшла в якості актриси класичних постановок, в основному - по Чехову і Шекспіру.

Хелен знімалася у фільмах і постановках англійських театрів. Також вона виконала роль нарциси Малфой, матері Драко Малфоя, в трьох заключних частинах кінофраншизи про Гаррі Поттера.

Мама Малфоя з Гаррі Поттера, фото: keywordbasket

Крім того, Маккрорі зіграла дружину прем'єр-міністра Великобританії Тоні Блера Шері у фільмі "Королева" (The Queen) 2005 року, а також Поллі Шелбі, главу сім'ї Шелбі, в кримінальному телесеріалі "Гострі козирки" ("Peaky Blinders").

Нагадаємо, що 10 квітня з життя пішов 46-річний художник, карикатурист і режисер американського мультиплікаційного серіалу "Сімпсони" Едвін Агілар. Його не стало через два після госпіталізації з інсультом. Про смерть 11 Квітня поінформувала Адміністрація сайту GoFundMe, де проводився збір коштів для покриття його медичної страховки.

Буквально за кілька годин до смерті Агілара його дружина опублікувала пост, що йому буде потрібно досить тривала реабілітація, адже чоловік втратив здатність говорити і ходити.

Едвін Агілар, фото: nme.com

"Будь ласка, зробіть пожертву, щоб допомогти Едвіну та його родині з будь-якими медичними витратами або фінансовими потребами, які можуть бути поставлені під загрозу через те, що Едвін не буде працювати, поки одужує", - написала дружина режисера.

Після його смерті вдова режисера повідомила, що Агілар помер через крововилив у мозок.

Раніше Hyser писав про те, що не стало легендарного телеведучого і кіноактора Олега Марусєва.

Також Hyser повідомляв, що відомий російський виконавець Ігор Ніколаєв поділився в мережі горем у зв'язку з померлим товаришем.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися фотографії померлого недавно дружини британської королеви Єлизавети II принца Філіпа.