Одна з найпопулярніших представниць російського кінематографа Христина Асмус розмістила на сторінці в Instagram нове провокаційне фото.

Артистка постала в кадрі напівоголеною і похвалилася аудиторії спокусливими формами. Вона позувала сидячи на підлозі і показала, як «дивиться в світле майбутнє». Принаймні, так вона назвала фотокомпозицію зі своєю участю.

У коментарях до посту знаменитості, цілком очікувано, почалися словесні баталії між затятими шанувальниками її таланту і тими, кого відверто дратує її поведінка.

Не секрет, що після розлучення з шоуменом Гаріком Харламовим, Христину Асмус почали частіше звинувачувати в надмірному захопленні оголеними фотосесіями. Також зірку неодноразово викривали в романах з колегами по шоу-бізнесовому цеху, в тому числі з актором Олексієм Чадовим або режисером Олексієм Учителем.

Але сама актриса не коментує чутки про перипетії на своєму особистому фронті. Про крах її сімейної ідилії з резидентом гумористичного проекту Comedy Club Гаріком Харламовим стало відомо ще влітку минулого року.

З чуток, шлюб знаменитостей розпався через роль Христини Асмус в скандальній кінострічці "Текст", але вона запевняє, що щось в їхніх стосунках пішло не так набагато раніше. У шлюбі з коміком Зоряна блондинка народила дочку Анастасію. У вихованні чада батьки беруть участь разом, але живе вона з матір'ю.

Що стосується любовних пригод Гаріка Харламова, то йому приписують роман з актрисою комедійного шоу "Одного разу в Росії" яною Кошкіної.

Раніше "Hyser" писав про те, що Гарік Харламов налякав шанувальників змарнілим зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Валерій Леонтьєв Злив у соцмережі архівні кадри поцілунку з Аллою Пугачовою.

Нагадуємо, що Ксенія Собчак показала, як радіє заробіткам інших людей.