Оля Полякова похвалилася ще одним своїм талантом.

Оля Полякова дуже багатогранна артистка української естради. Вона не раз дивувала своїх шанувальників різними талантами. Крім того, що Оля володіє просто приголомшливим голосом, вона також може розсмішити практично будь-яку людину. Адже вона не дарма брала участь в якості тренера в програмі"Ліга сміху". Також вона бере участь у багатьох програмах в якості ведучої і судді.

Крім того, Оля Полякова встигає займатися домашніх господарством, своєю зовнішністю і сім'єю. Вона активно веде соціальні мережі і багато хто дивується як вона встигає це все робити. Адже кожне таке заняття забирає купу часу. На своїй сторінці в соціальній мережі вона записує для передплатників корисні відео з тренуваннями і рецептами страв. Не так давно Полякова показала своє тренування вдома, яку вона проводила разом зі своєю старшою донькою Машею.

Але цього разу Полякова вирішила показати те, що вона вміє кричати як чайка. Коротке відео з'явилося в соціальній мережі. На ньому Оля постала перед шанувальниками з красивим макіяжем і ошатно одягненою. Але все ж багатьом сподобалося саме те, як Оля показала чайку.

Шанувальники в коментарях захопилися талантом Олі і навіть встигли запитати чи звик до такого її чоловік. Але швидше за все, що чоловікові Полякової до такого взагалі не звикати. Адже він щасливий чоловік, тому що поруч з ним така неординарна і яскрава Оля Полякова.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк похвалилася купальником-невидимкою, показавши всі "принади".

Також писали, що Оля Полякова спантеличила розтертим тілом під час процедури.

Нагадаємо, що 18-річна блогерка розкрила секретні гонорари Дмитра Монатіка.