Популярна українська телеведуча і блогер Леся Нікітюк подражнила шанувальників сонячним фото з Мальдів і витонченою фігуркою в купальнику-невидимці.

Яскраву пляжну фотографію Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

Леді Ле постала перед камерою на дерев'яному трапі на тлі неймовірно красивих пальм і бірюзової водички океану. Вона одягла бежевий злитий купальник з чорними вставками, який підкреслив підтягнуту фігуру. Волосся телеведучої красиво майоріли на вітрі.

Леся акцентувала увагу на довгих струнких ногах. Образ довершила стильними сонцезахисними окулярами, і золотими прикрасами.

"Переглянула фотки з Мальдів... Побігла за Баунті", - з сумом написала Леся Нікітюк, сумуючи за відпочинком на райських островах.

За кілька днів пост набрав понад 107 тисяч відміток "подобається".

Першою публікацію прокоментувала українська модель і співачка Даша Астаф'єва. Вона попросила у телеведучу позичити такі гарні ніжки.

Користувачі мережі також були в захваті від фігури Лесі Нікітюк, а також їм дуже сподобався райський пейзаж на фото з пальмами та блакитною водою.

Багато дівчат оцінили купальник знаменитості та цікавилися, де такий можна придбати.

Раніше "Нyser" писав про те, що Леся Нікітюк збентежила користувачів мережі новим кадром, зробленим перед дзеркалом.

Також наш портал повідомляв, Леся Нікітюк опублікувала свіжі знімки в новому образі та розповіла, як їй вдається бездоганно виглядати.

Нагадуємо, Леся Нікітюк показала барвисті знімки з тенісисткою Еліною Світоліною.