Ані Лорак здивувала шанувальників помолоділим виглядом

Відома українська співачка Ані Лорак, яка проживає і виступає в Росії часто ділиться з фанатами яскравими кадрами з фотосесій, відпочинку, а також виступів. Виконавиця завжди захоплює своїм квітучим і бездоганним виглядом. Так, цього разу вона здивувала молодшим виглядом у відвертому купальнику. Відповідне фото опубліковане на сторінці зірки в instagram.

Ані Лорак вирішила відпочити від буденних справ і вирушила на відпочинок на Мальдіви. Просторі пляжі і прозора морська вода, судячи з усього, дуже позитивно вплинули на співачку. На вигляд вона сильно помолодшала, що неможливо не помітити.
Новий знімок, який вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі захопив багатьох шанувальників. На фото виконавиця позує у відвертому купальнику і жовтих коротеньких шортиках. Замість прямого волосся, з якими фанати звикли бачити Ані Лорак, вона позує з кучериками на голові.
"Ми другий день на острові, а я вже вражена і відкриваю для себе нових друзів", - написала під фото Лорак.
Шанувальники відзначили, що дуже нудьгували за її виступами і з нетерпінням чекають концертів. Також співачці побажали приємно провести відпочинок і з новими силами повернутися додому.
"Яка красуняяяя. Приємного відпочинку вам, дорога! Чекаємо вас наповнену сонцем, відпочила і повну сил і енергії з концертами в Україні! Шалено любимо вас і сумуємо","Красуня ❤️ фігура", "Шикарна!!!!!", "Розкішна!", "Шикарний вигляд", "Як же вам підходять природні кучері. Полуденна спека", - написали в коментарях.