Юна блогерка випадково розсекретила ймовірні заробітки Монатіка

Звіт про те, як Юлія Вербинець з Івано-Франківщини з шиком підійшла до святкування свого повноліття, і влаштувала колосальну вечірку на честь себе коханої, запросивши туди силу силенну зірок вітчизняного шоу-бізнесу, опублікований у її Instagram-stories.

Ведучим знакового заходу став Юрій Горбунов - саме він представляв всіх учасників шикарної шоу-програми, в якій виступали не тільки відомі особистості, а й ілюзіоністи "Magic Five" і група "Rumbero's". Втім, основною зіркою вечора став багатогранний Дмитро Монатік.

Сама Юлія зізналася, що на це елітне святкування пішло близько 3 мільйонів гривень. При цьому, на "винагороду" зірок передбачено було близько 120 000 євро, а левова частка цього гонорару відійшла Дмитру Монатіку, тобто понад 60 000 євро.

Дмитро Монатік.  Фото: скріншот YouTube-відео
Дмитро Монатік. Фото: скріншот YouTube-відео

Цілком можливо, що Верба перебільшила розмір гонорару виконавця за такий виступ на приватній вечірці, через те, що в мережі впевнені, що плата музиканту за корпоратив рідко перевищує суму у 20 000 євро. Зазначимо, що на широких екранах транслювали онлайн-привітання від Потапа, Наді Дорофєєвої, Насті Каменських та Олі Полякової.

Також юна блогерка стверджує, що на цю подію вона витратила практично усі свої статки, й абсолютно не переймається за такі божевільні витрати, оскільки "sweet eighteen" бувають один раз у цьому житті.

Однак, у Юлії ще залишилася трикімнатна квартира в Івано-Франківську і новий "Mercedes", а блог в Instagram, на який підписано більше ніж три мільйонів осіб, допоможе їй відновити втрачені фінанси.

Відео зі святкування доступно трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Соня Євдокименко поділилася з передплатниками свого мікроблогу сонячним знімком райського куточка нашої планети.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що Андрій Данилко, як виявляється, має серйозні проблеми зі здоров'ям.

А до цього ми розповідали про те, що 40-річний американський актор Маколей Калкін вперше стали батьком.