Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк збентежила користувачів мережі новим кадром, зробленим перед дзеркалом. Крім довгих ніжок телезірка засвітила дещо зайве.

Фотографію Леся Нікітюк опублікувала в середу, 14 квітня, в Instagram в розділі Stories.

На селфі українська знаменитість зображена перед великим дзеркалом з розкішною рамою, зробленою під старовину.

Поруч з нею стоїть величезна подарункова коробка з квітами. У шикарному букеті троянди, півонії, зелень і красивий декор.

Леді Ле сидить поруч з подарунком на підлозі при цьому високо задерши ноги. На ній біла футболка і блакитні туфлі на підборах. На фото прекрасно видно, що зірка не одягла ні спідниці, ні штани, ні шорти. І засвітила дещо зайве на фотознімку - в дзеркалі видно її сідниці й смужка трусів між ніг.

Леся Нікітюк залишила публікацію без коментарів.

Шанувальники явно не очікували від телеведучої таких відвертих поз.

Варто відзначити, що раніше ведуча опублікувала кілька знімків, зроблених в тому ж образі й в тій же кімнаті. Вона лежала на ліжку в білій футболці, чорних стрингах і блакитних туфлях, демонструючи свої довгі ноги.

Тоді шанувальники написали сотні схвальних компліментів красуні.

За її життям стежать понад 3,6 мільйонів користувачів мережі, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася фотографіями й відео зі своєї поїздки до Туреччини. Після Леся Нікітюк вирушила на відпочинок до Єгипту і звыдти також не забувала публікувати пляжні та сонячні кадри в купальниках і стильних літніх луках.

Раніше "Нyser" писав про те, що Леся Нікітюк показала барвисті знімки з тенісисткою Еліною Світоліною.

Також наш портал повідомляв, Леся Нікітюк опублікувала свіжі знімки в новому образі та розповіла, як їй вдається бездоганно виглядати.

Нагадуємо, Леся Нікітюк захопила яскравими кадрами з відпочинку і розповіла про свій головний страх.