Онучка української співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко поділилася з підписниками свого мікроблогу сонячним знімком з райського куточка нашої планети.

Фотографію та відеозапис з фантастичним пейзажем Соня Євдокименко опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

На знімку дівчина позує в спортивному костюмі м'ятного кольору на тлі екзотичних рослин і соковитої зеленої трави. При цьому вона злегка підвернула кофту, щоб показати підтягнутий живіт.

Красуня може похвалитися ідеальною фігурою і модельними рисами обличчя.

Дівчина відпочиває на гавайському острові в Тихому океані під назвою Кауаї. Його іноді називають островом-садом через вологі тропічні ліси, що покривають більшу частину його території.

Примітно, що Соня Євдокименко хоч і веде активно свій мікроблог, але не любить довгі підписи під постами, про особисте життя і плани дівчина так само замовчує.

За добу публікація онучки Софії Ротару зібрала більше тисячі відміток "подобається". Варто відзначити, що на дівчину підписано 162 тисячі користувачів.

Юзери залишили Соні Євдокименко безліч компліментів.

Як відомо, в жовтні 2020 року Соня Євдокименко зізналася, що у неї з'явився новий бойфренд. 19-річна Соня Євдокименко зустрічається з 32-річним бізнесменом Денисом Жадановим. Чоловік входить до "ТОП - 30 підприємців Європи у сфері технологій" за версією журналу Forbes.

Раніше "Нyser" писав про те, що Софія Ротару розповіла про біду, що трапилася з її онукою Сонею Євдокименко.

Також наш портал повідомляв, у мережі показали архівний знімок Софії Ротару в обіймах впливового чиновника.

Нагадуємо, Руслан Євдокименко показав зворушливе фото з мамою Софією Ротару.