Відомий російський співак Валерій Меладзе і його дружина, а також екс-учасниця групи ВІА "Гра" Альбіна Джанабаєва знову стали батьками.

На своїй сторінці в Instaram Меладзе опублікував знімок з ще вагітною дружиною і повідомив шанувальникам, що 12 квітня у них народилася донька.

"В этом году весна ворвалась в нашу жизнь ярким солнцем и большой радостью!!! 12 апреля 🚀у нас с Альбиной родилась доченька, наше маленькое солнышко!!!

❤️❤️❤️Альбинушка, люблю тебя!!! Впереди, попрежнему много нового и интересного, будем вновь познавать этот прекрасный Мир с новым человеком! ☀️🌟🌹🌺🎄🍁" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написав щасливий батько в мережі.

Альбіна Джанабаєва хвилина в хвилину з чоловіком опублікувала знімок, на якому сидить в пудровій сукні ще з животом і написала зворушливі слова на честь народження дочечки.

"Люблю апрель🌿.....
Может быть потому что сама родилась в этом месяце, мне особенно близки апрельские люди....
И вот 12.04.2021 стал для нашей семьи особенным днём, раз и навсегда ......
🚀 🚀🚀
На Свет появилась наша девочка 👼🏻....
Пусть этот мир будет для тебя прекрасным и интересным❤️🎀" (Орфографія збережена-прим. ред.), - написала вона під фото.

Це вже третя спільна дитина Валерія та Альбіни. Вони вже виховують двох синів - 17-річного Костянтина і 6-річного Луку. У Меладзе є три дорослі дочки від попереднього шлюбу, з якими він зберіг теплі стосунки.

Частина людей вважають Джанабаєву розлучницею, адже їх роман почався ще в 2000-х, але тоді про нього ніхто не знав. Їх перший син з'явився на світ ще задовго до розлучення артиста з першою дружиною.

Раніше Hyser писав про те, що Меладзе поставив новий склад "ВІА Гри" в жорсткі умови, про які стало відомо від однієї з учасниць групи.

Також Hyser повідомляв, що Віра Брежнєва судорожно чистила свій телефон.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва кардинально змінила імідж, і неймовірно постаріла. Екс-солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" постала в кадрі в незвичайному образі.