Популярна російська телеведуча Анфіса Чехова похвалилася передплатникам свого мікроблогу ефектним пляжними фото.

Зірка розбурхала фантазію фанатів розкішними формами і похвалилася стильним купальником темно-синього кольору. Свій look вона доповнила чорними сонцезахисними окулярами в квадратній оправі. А в підписі до знімків з іронією зазначила: «До цих фотографій у мене лише два питання: чому на фото я весь час задираю руки?».

Передплатники не забули поділитися своїми міркуваннями на тему фотопозірованія Анфіси Чехової. Не обійшлося і без зауважень з приводу зайвої ваги знаменитості і того, що вона піднімає руки на фото, щоб виглядати максимально підтягнутою і стрункою:

Не обійшлося і без зауважень міркувань "диванних експертів" на тему цифри, яка з'являється на вагах, коли на них стає Анфіса Чехова:

До слова, сама Анфіса Чехова не раз говорила про те, що не стежить за власними ваговими показниками, оскільки не бачить в цьому необхідності. На думку артистки, вона відчуває себе гармонійно і не має наміру слідувати за загальноприйнятими "стандартами краси". Таке рішення пов'язане ще й з тим, що свого часу вона ледь не довела себе до лікарняного ліжка, намагаючись схуднути за допомогою спеціальних препаратів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова насмішила користувачів соцмереж черговою безглуздою фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва вирушила на пляж у спокусливому купальнику і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Наташа Корольова здивувала шанувальників змарнілим зовнішнім виглядом і нездоровою худорбою.