Відомий 40-річний американський актор Маколей Калкін і 33-річна актриса і модель Бренда Сонг вперше стали батьками.

Як пишуть зарубіжні ЗМІ, у пари народився син. Первісток відомого актора з'явився на світ 5 квітня у Лос-Анджелесі, його назвали Дакота, на честь загиблої сестри Калкіна (вона померла у 2008 році у віці 29 років, після того, як її збила машина).

Судячи з інформації, що з'явилася в західних ЗМІ, пологи пройшли без ускладнень. Вага дитини 3100г.

"Ми дуже раді", - коротко прокоментувало зіркове подружжя поповнення в родині.

Акторові і його коханій бренді Сонг весь цей час вдавалося приховувати радісну новину від громадськості. Тепер же представник Калкіна підтвердив чутки.

Варто відзначити, Калкін і Сонг разом вже більш як чотири роки. Довгий час зірки не підтверджували свої стосунки, але потім їх стали все частіше помічати разом.

Відомо, що пара познайомилася завдяки спільним зйомкам у фільмі "Мальчишник у Таїланді" у 2017 році.

У 2018 році Калкін зізнався в одному з інтерв'ю, що хотів би створити сім'ю разом зі своєю коханою. А Сонг відзначала, що вона дуже щаслива поруч з Калкіном.

Примітно, що останнім часом в житті Маколея Калкіна відбувається багато позитивних подій. Так, зірка "Один вдома" знову повернувся в акторську професію після довгої перерви. Зараз він знімається в серіалі "Американська історія жахів". Також йому вдалося позбутися шкідливих звичок, які протягом багатьох років отруювали знаменитості життя.

Раніше "Нyser" писав про те, що у мережі показали, як змінився будинок Маккаллістерів з легендарної комедії "Один вдома".

Також наш портал повідомляв, екс-холостяк Макс Михайлюк стане татом.

Нагадуємо, Дмитро Шепелєв поділився з підписниками свого мікроблогу радісною новиною - він став батьком вдруге.