Настя Каменських захопила фігурою в пікантному купальнику

Знаменита українська виконавиця Настя Каменських із завидною регулярністю ділиться з шанувальниками яскравими кадрами з фотосесій, відпочинку і просто повсякденного життя. На цей раз знаменитість похвалилася дивовижними формами в леопардовому ліфі. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Настя Каменських залишила свого чоловіка репера і продюсера Олексія Потапенка вдома, а сама поїхала в Мексику, де знімає реаліті-шоу "Дівчатка рулять". У перерві між зйомками знаменитість не упускає можливості поніжитися на пляжі. Так, на знімку зірка позує в леопардовому купальнику на пляжі. Варто відзначити, що ракурс Каменських вибрала досить сміливий, сфотографувавши себе зверху.

Шанувальники не пройшли повз і оцінили новий знімок виконавиці. Багато відзначили, що зірка виглядає, як завжди, блискуче. Однак деякі заявили, що кадр видався не зовсім вдалим і порадили знаменитості фотографуватися в одязі.
"Настрій піднявся від пропорцій статури і краси зображення", "така красива", "Настуся чому ви робите не красиві фотографії? Велика голова коротенькі ніжки. Вам дуже красиво в одязі, на тлі природи", "все красиво і бездоганно", "красива", "класна", - написали під фото.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Співачці дійсно є що демонструвати. Крім вокальних даних знаменитість володіє чудовою фігурою. Щоб досягти таких результатів, Каменських веде здоровий спосіб життя і активно займається спортом. До тренувань знаменитість намагається долучити і своїх шанувальників. На своїй сторінці вона поділилася кількома порадами, Як почати займатися і досягти хороших результатів.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських влаштувала перепалку з Потапом.

Також наш портал інформував, що Настя Каменських засвітила животик в мініатюрному купальнику.

Нагадавши, Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками знімками з дівич-вечора.