Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу прийшли разом на вечірку до Філіпа Кіркорова

На вечірці на честь Дня народження дочки Філіпа Кіркорова українська співачка Ані Лорак зустрілася зі своїм колишнім чоловіком Муратом Налчаджіоглу. Відповідні знімки з'явилися на сторінці російського виконавця в instagram.

Про гучне розставання Ані Лорак і Мурата Налчаджіоглу пам'ятають всі шанувальники. Багато хто думав, що вони більше ніколи не будуть разом, проте знаменитостям вдалося здивувати фанатів. Заради спільної дочки Софії колишнє подружжя возз'єдналися і з'явилися на вечірці, яка пройшла в будинку Філіпа Кіркорова. Несподівана поява екс-подружжя разом викликала ажіотаж серед шанувальників. На загальному знімку колишнє подружжя мило позують разом з дочкою. При цьому посмішка не сходить з обличчя Ані Лорак.

Відзначається, що Філіп Кіркоров влаштував гучну вечірку на честь іменин своєї дочки Алли-Вікторії. Привітати дочку виконавця, крім Ані Лорак, прийшло багато зіркових друзів. Зокрема Андрій Малахов, Ганна Нетребко, Яна Рудковська, Ігор Крутой та інші.

Судячи з підпису до публікації вечірка вдалася і дочка поп-короля залишилася задоволеною.

"Ух, вечірка! Вдалася! Завтра подробиці... Спасибі моїм друзям за цей душевний музичний вечір. Мій Ангел Алла-Вікторія дякує вам усім за привітання", - написав Кіркоров.

Шанувальники не пройшли повз такої яскравої публікації і почали залишати коментарі. Деякі здивувалися, що Ані Лорак засвітилася в компанії свого колишнього.

"Мурат з Кароліною на одному заході? Ого...", "А де Бузова? Бузову не запросили!", "Філіп, як душевно і затишно... по сімейному", "Ані Лорак з колишнім????", "Так атмосферно", - написали під фото.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Філіп Кіркоров показав жінку, заради якої став тим, ким є сьогодні.

Також наш портал інформував, що Григорій Лепс "відзначився" під час виступу.

Нагадаємо, що з української співачки Тіни Кароль у прямому ефірі злетіла сукня.