Одна з найяскравіших і неординарних представниць сучасної української естради співачка Alyona Alyona опублікувала на сторінці свого мікроблогу провокаційний пост. Артистка поділилася колажним знімком, на якому порівняла себе зі світовою знаменитістю – Ріанною.

У кадрі Українська реп-виконавиця постала в костюмі анімалістичного забарвлення і доповнила look взуттям на високих підборах. Волосся-розпущене, на обличчі – виразний колір з акцентом на губи. Вона поворила позу Західної колеги по музичному цеху, яка свого часу знялася у фотосесії в такому ж вбранні.

На думку більшості фоловерів, вийшло стильно і ефектно. Але, цілком очікувано, не обійшлося і без критичних зауважень від тих, кому відверто не подобається зовнішність Alyona Alyona:

До слова, до цього вокалістка вже приміряла на себе образи таких зірок, як Бейонсе, Тейлор Свіфт, Ліззо, а також підкорила фанатів порівнянням з екс-солісткою групи "Время и Стекло" Надею Дорофєєвою:

Не секрет, що артистку часто критикують за об'ємні форми і зайву вагу, але сама вона незворушно продовжує підкорювати творчі вершини і розвиватися в творчому плані. В одному з інтерв'ю Alyona Alyona говорила про те, що для відчуває себе цілком гармонійно і навіть може пробігти стометрівку не захекавшись.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських похвалилася розкішною фігурою в тісному ТОПі.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва підкорила соцмережі стильним вбранням і приголомшливими видами на фото.

Нагадуємо, що Катя Осадча підкорила шанувальників чуттєвим чином і зірвала шквал компліментів.