Співачка Даша Астаф'єва похвалилася оригінальним подарунком, отриманим від колеги по шоу-бізнесовому цеху – Олі Полякової.

Як відомо, нещодавно "суперблондинка" оголосила про випуск лімітованої кількості б'юті-наборів і, очевидно, вирішила порадувати приємними презентами не тільки шанувальників, але і друзів.

Так, на сторінці екс-солістки групи «Nikita» з'явилося відео розпакування подарунка від Олі Полякової. Одягнувши стильний червоний костюм і зібравши волосся в два хвоста, Даша Астаф'єва з натхненням почала розбиратися з «набором краси» від «королеви ночі». При цьому вокалістка жартувала і уважно розглядала б'юті-засоби.

До слова, нещодавно артистка перенесла серйозну операцію, про яку повідомила своїм фоловерам. Артистка, як правило, не ділиться подібною інформацією з фанатами і вважає за краще тримати в секреті те, що відбувається в її особистому житті.

При цьому Даша Астаф'єва пояснила, що відноситься до категорії фанатичних трудоголіків, а тому, коли у неї почав різко погіршуватися стан здоров'я, то вона не відразу звернула на це увагу. Зірка продовжила працювати і брати участь у зйомках, а біль у животі намагалася "заглушити" знеболюючими препаратами. Вона жменями ковтала ліки і сподівалася на полегшення.

Так було до тих пір, поки вона не втратила свідомість і опинилася в лікарні. Завдяки своєчасно наданій медичній допомозі, артистка зуміла досить швидко відновитися і повернутися до звичного ритму життя. Але, за словами співачки, те що з нею сталося, істотно вплинуло на її ставлення до власного організму і вона усвідомила те, що потрібно відповідально до себе ставитися.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників зухвалим образом.

Також наш портал розповів про те, що Катя Осадча з'явилася на публіці в ніжному вбранні.

Нагадуємо, що Тіна Кароль постала перед фанатами в зухвалому образі і показала, як виглядає без макіяжу.