Виконавиця Віра Брежнєва вирушила на закордонний відпочинок в компанії близьких людей і похвалилася шанувальникам, як насолоджується часом проведеним в їхньому колі.

Екс-солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" опублікувала фото з сестрою – Вікторією, яка в 2019 році розлучилася з відомим російським продюсером Олександром Цекало.

Співачка позувала в кадрі в чорній напівпрозорій сукні, в якій блищала в кліпі на пісню «ВечериНочка». Свій look вона доповнила оригінальним головним убором, а очі приховала за сонцезахисними окулярами.

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішність 39-річної дружини композитора Костянтина Меладзе численними компліментами і відзначили її приголомшливу схожість з рідною сестрою:

До слова, в Instagram-stories Віра Брежнєва також ділилася атмосферними кадрами:

Віра Брежнєва з дочкою Сонею і сестрою Вікторією. Фото: Instagram

За інформацією росЗМІ, закордонна поїздка Віри Брежнєвої приурочена до 20-річчя її дочки Соні. У день народження спадкоємиці, вона розмістила ефектне фото, на якому не просто поділилася радістю від важливої події в житті чада, але і не забула похвалитися ідеальними формами:

Не секрет, що час від часу вокалістка стає об'єктом критики з боку хейтерів і тих, хто дорікає її в зайвій худорбі/дивному стилі одягу/невдалої зачісці і т. д...

Раніше "Hyser" писав про те, що Катя Осадча похвалилася ідеальною фігурою в стильному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Оля Фреймут дала шанувальникам цінну пораду.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють перепалку Насті Каменських з Потапом.