Співак Андрій Губін більше не хоче жити в Росії.

Відомо, що він вже переїхав до Єгипту. Саме там, за словами друга артиста, Губін зняв великий красивий будинок, в якому тепер і живе на авторські відрахування. Про це пишуть росЗМІ.


Артист багато гуляє, тренується і займається творчістю разом з саунд-продюсером Тарасом Ващишиним. Заснувався він у місті Дахаб на березі Акабської затоки. Варто відзначити, що це дуже європейське місце, яке користується попитом серед любителів серфінгу.

Переїзд був усвідомленим рішенням Андрія, перед яким він навіть з'їздив в рідній Уфі, щоб побачитися з близькими. Також він зустрівся з бізнесменом Андрієм Бурматовим. Зараз музикант ні про що не шкодує і повертатися в Росію поки не планує.

Андрій Губін поки має намір залишатися жити в Єгипті, фото: факти

До слова, ще восени Андрій Губін їздив просто відпочивати в Єгипет. Не виключено, що тоді у нього і з'явилися думки про переїзд. Примітно, що він відправився в країну відразу після відкриття кордонів і довгий час не виходив на зв'язок.

У 1990-х Андрій Губін був справжньою зіркою і запам'ятався багатьма своїми піснями, серед яких "Хлопчик-бродяга", "Мила моя", "Зима-холода", - це були одні з найпопулярніших його композицій.

Однак з того часу світ не почув жодного його хіта. Остаточно з екранів він пропав в середині 2000-х. Проте, судячи з усього, музику Губін не закинув.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина скористалася своєю мандрівницею в соціальній мережі Instagram, щоб поговорити з фоловерами про комплекси.

Також наш портал повідомляв, що син Тарзана і Наташі Корольової випустив незвичайний музичний кліп.

Нагадуємо, що з нагоди ювілею зірка "Моєї прекрасної няні" Анастасія Заворотнюк вийшла на зв'язок і погодилася на інтерв'ю.