Співачка Анастасія Приходько прокоментувала чутки про свою вагітність.

З'ясувалося, що весь цей час артистка виступала на сцені шоу "Маска" в образі грайливої "Стрекози". Це стало зрозуміло, коли маска з неї була зірвана. Користуючись нагодою, в ефірі шоу Приходько висловилася щодо своєї передбачуваної вагітності, пише "РБК-Україна".


Всупереч очікуванням фанатів, 33-річна Анастасія Приходько спростувала всю інформацію з цього приводу. За її словами, ніякої вагітності немає, про що, власне, свідчить її струнка фігура без натяку на живіт. Анастасія навіть наочно покрутилася перед камерою, щоб глядачі нарешті змогли самі у всьому переконатися і перестали вірити чуткам.

До слова, чутки про можливу вагітність однієї з учасниць шоу спровокував ведучий "Маски" Володимир Остапчук. Так, кілька тижнів тому він прямо під час ефіру натякнув, що в проекті бере участь вагітна артистка. Ця новина заінтригувала телеглядачів.


На цьому все не обмежилося і Олег Винник зі свого боку поділився своїм припущенням щодо того, що вагітною учасницею може бути саме зірка, яка виступає під маскою "Стрекози". Однак це виявилося неправдою.

Варто відзначити, що фанати Анастасії Приходько засмутилися через те, що чутки про третю вагітність зірки не підтвердилися.


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Джамала різко змінила імідж і стала яскравою блондинкою.

Також наш портал повідомляв, що Тіна Кароль похвалилася ідеальними ніжками через нескінченний розріз, чим в черговий раз порадувала фанатів.

Нагадуємо, що Мішель Андраде розповіла, яку частину тіла накачала в масці Циклопа в шоу "Маска", але виступати їй так було важко.