Популярна українська співачка Ірина Федишин вирішила згадати про своє безтурботне дитинство і показала шанувальникам архівні знімки, на яких позує зовсім маленьким дівчиськом.

Дитячі ретро-знімки Ірина Федишин показувала на відео в Stories.

Як розповіла артистка ці кадри вона знайшла, коли була в гостях у мами. На одному з фото виконавиця була зображена зовсім крихіткою. Малятко сидить за дитячим дерев'яним столиком для годування. Вона одягнена в штанці, кофточку на ґудзиках, туфельки та шапочку. Маленька Іринка радісно посміхається, дивлячись в камеру.

Як зізналася сама виконавиця, вона і не впізнала себе на фото, поки їй мама не підказала, що це вона.

"Який у мене був класний столик", - зазначила в ролику Ірина Федишин.

На іншому не менш цікавому фотознімку співачка зображена вже в початковій школі. Худенька дівчинка (крайня праворуч) позує в куртці, светрі та блузі з білим комірцем.

Шанувальники відзначили, що старший син зірки росте її точною копією.

Крім особистих фотографій Ірина Федишин показала і свій шкільний зошит. Ймовірно, це був перший або другий клас.

На пожовклих листках можна побачити акуратні фігуристі букви. Вчилася зірка, мабуть, на відмінно, так як в зошиті у неї одні п'ятірки.

Варто відзначити, що Ірина Федишин виросла в родині музиканта. Ніхто і не думав, що дівчинка піде по стопах батька. Однак, Ірина з раннього віку проявила схильність до музики.

Звичайно ж, вдома займалася з батьками і завдяки цьому вступила відразу в четвертий клас музичної школи. Отримуючи вищу економічну освіту Ірина відвідувала заняття з вокалу та музики, а також брала участь у музичних фестивалях.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ірина Федишин здивувала фанатів новим вишуканим образом.

Також наш портал повідомляв, Ірина Федишин показала, як займається спортом, не виходячи з дому.

Нагадуємо, Ірина Федишин в тоненькому купальнику похвалилася ідеальною фігурою в чані.