Коли на просторах соцмереж з'являється нове фото шоумена Максима Галкіна або його зіркової дружини Алли Пугачової - хейтери активізуються і оцінюють їх зовнішність/стиль / вікові зміни... Не менш частою темою для обговорення в шоу-бізнесовому закуліссі є і особисте життя знаменитого подружжя.

Максим Галкін і Примадонна разом вже 20 років і за цей час в мережі не раз з'являлася інформація про їх розлучення і крах сімейної ідилії. Різниця у віці між артистами становить близько 30 років, а тому злостивці переконані, що це не може не відбиватися на якості їхнього сімейного життя.

Втім, поки недоброзичливці критикують шоумена і співачку, їх віддані шанувальники діляться унікальними архівними фото. Так, днями в Instagram з'явився кадр, на якому Максим Галкін зображений в компанії відомої співачки Алсу. Знімок був зроблений під час зустрічі зірок на пляжі. Юний пародист і виконавчий хіта "Зимовий сон" позували на тлі морського пейзажу.

Гості фан-аккаунта активно відреагували на публікацію, а також не зуміли стримати емоцій і найзатятіші фанати телеведучого та естрадної діви:

Варто відзначити, що незважаючи на чутки про неідеальні взаємини Максима Галкіна і Алли Пугачової, самі артисти насолоджуються кожною хвилиною проведеною разом. Пара виховує двох дітей - сина Гаррі і дочку Лізу, які в минулому році пішли в школу. Спадкоємці народилися завдяки сурогатній матері, ім'я якої зберігається в таємниці донині.

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова вийшла в світ в ультракороткому вбранні і викликала бурхливу реацію шанувальників.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють схожість Алли Пугачової і Лайми Вайкуле.

Нагадуємо, що дочка Алли Пугачової публічно висміяла популярну Instagram-диву.