Популярна українська актриса і зірка серіалу «Кріпосна» Ксенія Мішина скористалася своєю мандрівницею в соціальній мережі Instagram, щоб поговорити з фоловерами на тему виховання дітей.

Екс-героїня романтичного телепроекту «Холостячка» розповіла про те, що під час чергового локдауну почала більше часу приділяти роздумами про стратегію спілкування з сином. "Поки я була вдома з ковидом, ця тема піднялася сама собою. Я переглядала різноманітні сторінки і хотіла надихнутися підходами у вихованні... " - зазначила знаменитість.

Але через велику кількість інформації про те, що якісне виховання передбачає постійну зайнятість дитини всілякими розвиваючими заняттями і отримання додаткової освіти – вона почала сумніватися у власних батьківських здібностях. Ксенія Мішина відверто зізналася: "Чесно?! У мене почав розвиватися комплекс неповноцінності. Я прийняла рішення просто не читати".

Артистка поцікавилася у гостей свого мікроблогу, як зберегти баланс між психо-емоційним здоров'ям дитини і розкриттям його талантів у різних сферах, на що отримала масу відповідей.

Як відомо, Ксенія Мішина виховує сина Платона, якого народила в 22 роки. Про батька хлопчика вона говорить неохоче і намагається не коментувати свої стосунки з ним.

На даний момент актриса щаслива зі сценаристом Олександром Еллертом, з яким познайомилася завдяки проекту "Холостячка". Закохані живуть в місці і коханий Ксенії Мішиної з легкістю знайшов спільну мову з її спадкоємцем.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина розповіла про те, як захворіла коронавірусом.

Також наш портал розповів про те, що Надія Мейхер підкорила шанувальників чуттєвим вбранням.

Нагадуємо, що Сергій Бабкін порадував соцмережі відвертим фото своєї дружини.