6 квітня Вікторії Кіркорової могло б виповниться 84 роки, проте важка хвороба раптово обірвала її життя і та не змогла побачити, яких висот досяг її єдиний спадкоємець. А для її сина, Філіпа Кіркорова, це стало величезною втратою, так як він дуже трепетно завжди ставився до своєї мами.

Так, у своєму мікроблозі в Іnstagram артист вшанував пам'ять матері в день її народження, опублікувавши архівні фото з Вікторією Марківною під власну музичну композицію "Моя Вікторія". Пісня, до речі, була написана в пам'ять про матір.

Саме мама була для поп-ідола Росії сенсом життя до певного моменту. Вона була в курсі всіх його справ: зустрічей, зйомок, записів, гастролей, концертів. Саме через Вікторію Кіркорову на зорі кар'єри Філіпа проходили сотні паперів, пісень і дзвінків.

"Мені тебе дуже не вистачає", - Кіркоров зворушив фанатів своїм зверненням до головної жінки в його житті.

За словами друзів сім'ї мати Філіпа Кіркорова завжди була для нього найкращим другом, і з нею він міг ділитися будь-якими секретами. Ще б Вікторія Марківна підтримувала свого єдиного сина в будь-яких починаннях, поки в 1992 році у жінки не виявили рак печінки.

Цілих два роки мама Філіпа боролася за життя, а його батько Бедрос Кіркоров навіть їздив до віщунки Ванги, яка порадила йому давати дружині певні зілля. Але ні народні засоби, Ні лікування у відомого Ленінградського професора Градова не допомогли Вікторії Марківні-вона згасала на очах, і навесні 1994 року, в день народження власного сина, її не стало. Це стало величезною втратою для Філіпа, дуже трепетно ставився до своєї мами.

"Вона подарувала мені життя і пішла в цей же день... Мамо, спасибі тобі за все! Тепер ти живеш у своїй внучці, яка теж носить Переможне ім'я-Вікторія! Ти завжди в моїй пам'яті, улюблена мама..."- писав Кіркоров кілька років тому.

До слова, дідуся з боку матері Філіп Кіркоров теж не знав, так як той помер на другий день після весілля дочки. Здоров'я Марка Лихачова було підірвано в таборах, в яких він провів кілька років в результаті сталінських репресій.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, чому Алла Пугачова не підтримує стосунки з Філіпом Кіркоровим.

Також наш портал розповів про те, що народний артист Росії і Болгарії Бедрос Кіркоров, батько естрадного співака Філіпа Кіркорова, госпіталізований і до нього нікого не пускають.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров налякав шанувальників незвичайним новоутворенням на тілі.