Актриса Христина Асмус вразила фанатів відвертим зізнанням.

Так, Христина Асмус досить відверта зі своїми шанувальниками і розповідає практично все про своє життя. На своїй сторінці в соціальній мережі вона досить часто відповідає на питання від передплатників. Цього разу вона вирішила розповісти, чим її "заразив" колишній чоловік Гарік Харламов. Актрисі поставили питання про те, як часто вона літає літаками.

На що Асмус відповіла, раніше вона часто літала і практично не звертала увагу на авіакомпанію. Але після шлюбу з Гаріком, який страждає від аерофобії, таке проявилося і у неї. Тепер Асмус більш ретельно вибирає для польотів авіакомпанію, а по Росії намагається пересуватися поїздами.

Нагадаємо, що Гарік Харламов і Христина Асмус разом були 8 років. За цей час у них народилася чудова дочка, яку назвали Настею. Дівчинка вже пішла в перший клас. До цього дня ніхто толком не знає про те, що ж стало причиною розлучення.

Христина якось обмовилася про те, що саме вона подала заяву на розлучення. Гарік же зізнався, в один момент він усвідомив, що любові більше немає. Але він продовжував вірити в те, що все налагодиться. Адже він не хотів розлучатися і залишати свою дитину.

Свого часу з ним так вчинив батько і тому він як ніхто інший розуміє, як це важливо зберегти сім'ю. Але все розлучення відбулося. Гарік залишив Христині і доньці великий будинок. Які стосунки зараз між артистами залишається тільки здогадуватися. Але багато хто підозрює про те, що Гарік вже знайшов собі нову дівчину. Хоча сам комік говорить про те, що поки не готовий до серйозних стосунків.

Раніше Hyser писав про те, що Алла Пугачова переборщила з пластикою і фотошопом - зі співачкою Валерією одне обличчя.

Також писали, що зтало відомо про тривожний стан Льва Лещенка.

Нагадаємо, що Асмус зізналася, як здала тест на вагітність.