Не стало зірки гучного серіалу "Чорнобиль" від НВО.

Так, від раку помер відомий актор Пол Ріттер. Він прославився ролями в багатьох фільмах, але найбільше він запам'ятався глядачам за своєю роллю в серіалі "Чорнобиль". Актор зіграв роль інженера Анатолія Дятлова. Відомо, що причиною захворювання стало онкологічне захворювання мозку. Про повідомив журналістам The Guardian представник актора.

Ріттеру було 54 роки. Відомо, що він помер в оточенні сім'ї.

У фільмографії актора-також зйомки у фільмах " Гаррі Поттер і Принц-напівкровка», «Аудієнція», «час за Гринвічем», а також серіалах «Катерина Велика» і «останнє Королівство».

Шанувальники висловили свої слова співчуття родині актора. Поки невідомо коли і де пройде прощання з актором. Сім'я більше подробиць не повідомляє.

Відзначимо, що фільм "Чорнобиль" отримав просто небувалу популярність. Він зібрав велику кількість позитивних відгуків. Основна сюжетна лінія розповідає про те, що ж сталося на АЕС Чорнобиль, коли прогримів вибух.

Хоча багато хто спочатку скептично поставилися до ідеї такого серіалу. Тому що про це знята не одна кінострічка. Тим більше багато хто не міг зрозуміти, як можуть про це знімати іноземці, коли вони не знайомі з культурою того часу. Але ретельне вивчення великої кількості матеріалів того часу дало зрозуміти, як йшли справи.

Режисерам дійсно вдалося зняти справжній шедевр. Навіть передати дух того часу і показати покалічені долі людей, які постраждали від цього вибуху.

Раніше Hyser писав про те, що зірка серіалу" Школа " Ліза Василенко втекла в Росію і приголомшила заявою, шанувальники розлючені.

Також писали, що не стало легендарної актриси, фанати не вірять в те, що сталося.

Нагадаємо, що останні слова Гурченко точнісінько описали те, що відбувається сьогодні.