Син хворої на рак Анастасії Заворотнюк злякав шанувальників.

Так, Син хворої на рак Анастасії Заворотнюк на своїй сторінці в соціальній мережі показала лякаючий знімок. На ньому була зображена намальована в стилі графіті пара, чоловік і жінка. Жінка зображена оголеною. Між ними видніється напис"пізня вечеря". Але найбільше шанувальників налякав підпис, який залишив сам Майкл.

"Роки не були добрі, і хрест мій тільки важчає", - написав внизу знімка хлопець. Найімовірніше, що такий підпис пов'язаний з хворобою його матері, яка зараз бореться з раком головного мозку. Нагадаємо, що не так давно Майкл поставив в мережі своє прізвище. Раніше він був підписаний як Заворотнюк, а після вже взяв прізвище батька.

Про хворобу Анастасії Заворотнюк стало відомо більше року тому. Сім'я ретельно донині приховує все, що пов'язано з цим. Старша дочка Анна взагалі нічого не коментує. Відомо, що вона відлітала в Америку. За деякими чутками там може проходити лікування сама Анастасія. А ось її чоловік Петро Чернишов залишається в Росії. Але його зовнішній вигляд дійсно лякає, тому що він сильно змарнів і на ньому немає практично особи.

Багато фанатів розуміють, що він продовжує підтримувати свою дружину і це його просто виснажує. Але все ж є надія на те, що Анастасія піде на поправку і незабаром знову буде радувати своїх шанувальників.

Але поки радісних новин про стан Заворотнюк немає. Тому залишається тільки чекати і сподіватися. Але фанати намагаються з усіх сил підтримати сім'ю актриси в таку складну для них хвилину.

Раніше Hyser писав про те, що Алла Пугачова переборщила з пластикою і фотошопом - зі співачкою Валерією одне обличчя.

Також писали, що зірка серіалу" Школа " Ліза Василенко втекла в Росію і приголомшила заявою, шанувальники розлючені.

Нагадаємо, що Настя Каменських в мікроскопічному купальнику похвалилася своїм палісадником, навіть Марічка Падалко заздрить.