Тіна Кароль похвалилася спокусливою сукнею.

Українська співачка Тіна Кароль з'явилася в новій екстравагантній сукні під час випуску шоу "Ліпсінк Батл". Нагадаємо, що вона бере участь в ньому в якості ведучої. Цього разу Тіна Кароль вибрала для виходу дороге брендове плаття, вартістю 1 350 доларів – понад 37 тисяч гривень. Це образ від улюбленого грузинського модельєра зірки Давида Коми.

Сукня відмінно підкреслила всі вигини фігури співачки. Крім того воно мало вельми відкрите декольте і вирізи з боків і в районі ніг.

Брендовий образ Тіна Кароль довершила блискучими туфлями на підборах від українського бренду Kachorovska, в колаборації з яким випустила колекцію весняного взуття. Завершили look співачки туга французька коса і ефектний макіяж зі срібними тінями і матовою рожевою помадою.

Відзначимо, що багатьом фанатам дуже сподобався такий вихід Тіни Кароль. Вони звернули увагу на те, що співачка була неймовірно ніжна в цьому образі.

"Тіні завжди все йде😍, всі кольори неба...і навіть очі...,
Занадто сильно груд.клітка задавлена.😮 А так, як завжди))) мила Тиночка.😍, Сподобалося все крім макіяжу, не йде так очі фарбувати, Тіна і так іноді сильно мружить їх, а з цим відтінком вони ще більш непоказні 😔, 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Ти завжди красунечка.❤️, Занадто однотипні наряди останнім часом. Декольте у Тіни, звичайно ж, апетитне, але іноді можна і прикрити, щоб на чомусь іншому акцент зробити. А то одне і те ж, трошки приїлося, Тіна прекрасна. Блакитний колір їй до лиця.",- написали віддані шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Потап показав, як сам приносить собі задоволення, мрієш про нормальний омлеті, а маєш, що маєш.

Також писали, що Тіна Кароль "викотилася" на сцену і спробувала зробити вигляд, що зайва вага – це деталь вбрання.

Нагадаємо, що Мішель Андраде розповіла, яку частину тіла накачала в масці Циклопа в шоу"Маска".