Популярна виконавиця Світлана Лобода поділилася незвичайним фото з ліжка.

Не так давно артистка повідомила, що заразилася коронавірусом, через що згодом не тільки перенесла свій концерт в Барвисі з 16 на 24 квітня, але і пропустила російську премію "Жара Миѕіс Аwards" в цьому році. Вона зізналася, що дуже довго готувала номер до цього заходу, але через проблеми зі здоров'ям, не змогла його показати.

Лобода похвалилася гарячим постільним фото, ось з ким вона проводить ночі, фото: Instagram.com/lobodaofficial

Відповідну заяву зірка зробила в підписі до нового фото, на якому зображена лежачи в ліжку в одному халатику разом зі своїм трофеєм. Хоч її і не було на заході, але вона отримала звання "Співачка року".

Статуетку отримувати замість своєї підопічної і подруги на сцену вийшла продюсер Нателла Крапівіна. Але, судячи з усього, вона вже передала її Світлані. З цієї нагоди Лобода і виставила нове фото, подякувала фанатам за їх підтримку і зазначила, що цією нагородою зобов'язана саме їм.


Віддані прихильники Світлани Лободи пораділи за неї і побажали їй якнайшвидшого одужання.


Раніше "Hyser" писав про те, що фанати розкритикували Ані Лорак за надмірну пластику і худорлявість. Сама знаменитість свої перетворення ніяк не коментує.

Також наш портал повідомляв, що Лоліта Мілявська потрапила в халепу з невдалим образом, який підібрала на світський захід з нагоди 30-річчя Насті Івлєєвої.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк показала сліди від губ нижче пояса. Зокрема, артистка зробила кілька яскравих кадрів, сидячи за кермом власного авто.