Популярна українська співачка Настя Каменських поділилася черговим відвертим фото з відпустки.

Артистка відпочиває зараз в улюбленому своєму місці - в Мексиці. Саме там вона вирішила набратися сил і зробити легкий перепочинок. Зірка регулярно ділиться з фанатами новими фото з відпочинку, які раз у раз привертають увагу громадськості.

Настя Каменських в мікроскопічному купальнику похвалилася своїм палісадником, фото: Instagram.com/kamenskux

Особливий інтерес у користувачів викликають пляжні знімки Насті Каменських. Так, і нове фото знаменитості в купальнику не залишилося без уваги.

Примітно, що не всім зовнішній вигляд артистки на представленому кадрі припав до душі і у багатьох враження виявилося неоднозначним і змазаним через відверті трусики мікро-бікіні Каменських. До слова, на новому фото Настя позує в купальнику у ванній кімнаті з видом на сад. При цьому її волосся зібране у високий пучок, а на обличчі немає макіяжу.


В результаті хтось вкотре засудив артистку за зайву відвертість, адже на думку деяких юзерів, форми у Насті Каменських залишають бажати кращого.

Однак віддані фанати співачки не стали обговорювати фігуру свого кумира і лише відзначили, що виглядає вона прекрасно.


Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських відкрито показала, що відбувається на зйомках реаліті. Подробицями з цього приводу вона поділилася в соцмережах.

Також наш портал повідомляв, що Настя Каменських похвалилася оригінальним вбранням, в якому позувала в салоні літака.

Нагадуємо, що співачка Alyona Alyona уявила себе худою і у неї цілком непогано вийшло. Артистка вміє жартувати на своєю зайвою вагою.