Співачка Alyona Alyona посміялася над своєю зайвою вагою.

Так, українська співачка Alyona Alyona любить іронізувати над своєю зайвою вагою і показувати це своїм передплатникам в соціальній мережі. Цього разу артистка запропонувала всім подивитися, як би вона виглядала, якби у неї було струнке тіло. Відповідний знімок вона розмістила на своїй сторінці. Відзначимо, що на другому знімку сфотографована зовсім інша дівчина зі стрункою фігурою. А ось Alyona Alyona вирішила просто спародіювати.

"Коли красу не ховають за словами-Я чую галас", - підписала знімок співачка.

Відзначимо, що вона абсолютно не комплексує через свій зовнішній вигляд. Про це вона не раз говорила. І шанувальники завжди її в цьому підтримують, адже дуже важливо просто відчувати себе комфортно такою, яка ти є.

У коментарях користувачі Мережі, в першу чергу, оцінили почуття гумору співачки. Вони відзначили, що це просто дуже смішно. Також вони зробили багато компліментів зовнішності співачки.

"Сільські вісті 😂😂😂 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥, Ви-приклад жіночності, мужності та оптимізму для багатьох жінок країни! Просто БОМБА-ПІТАРДА!😍, Ви робите дуже важливу справу👏, Гарна Альона ламає всі дибільні установки, як подих вітру картковий будиночок 🔥, Молодець. Ві приклад багатьом як не боятися бути собою. Ви робите дуже важливу справу. Дуже дякую за цю щирість!!, Ви смілива дівчина, Олена. Не кожна зможе так показати себе 👍, Сільські вісті навіть моя баба читала 😆 👍 , Сільські вісті, то є сила🔥 🔥 🔥 🔥 😍 😂", - написали віддані шанувальники в соціальній мережі.

Відзначимо, що всі інші публікації співачка видалила.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських показала, що відбувається на зйомках реаліті.

Також писали, що Тіна Кароль "викотилася" на сцену і спробувала зробити вигляд, що зайва вага – це деталь вбрання.

Нагадаємо, що український комік Дядя Жора звернувся до фанатів з лікарняної палати.