Популярний український телеведучий Вадим Мічковський, відомий як Дядя Жора, розповів шанувальникам про те, як переніс операцію і як йдуть справи з його станом здоров'я.

Артист записав відеозвернення з лікарняної палати і зізнався, що йому була зроблена операція на серці. Але хірургічне втручання було запланованим, а тому він ретельно підготувався до цього життєвого випробування.

Говорити докладніше про діагноз або причини його потрапляння в медичний заклад – шоумен не став. Але зазначив, що якщо фанатам цікаво, то пізніше він обов'язково підготує про це окремий пост в соціальній мережі Instagram.

Вадим Мічковський пояснив: "Коротко: 1. У мене все добре. Відходивши. Скоро виписуюся 🥳 👍 2. Спасибі величезне за Вашу підтримку і добрі слова і побажання!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ це реально мотивує, допомагає і підтримує ✊ 😍 дякую кожному з вас. Директ завалений, але перегляну все😉».

У коментарях до посту фоловери і друзі-колеги артиста побажали йому якнайшвидшого одужання:

До слова, в травні минулого року Вадим Мічковський переніс інсульт і також був госпіталізований. Тоді артист зізнався, що через дуже завантажений робочий графік, постійні зйомки і нові проекти, закинув турботу про власне здоров'я і не очікував, що організм може дати збій.

"Якби мені тиждень тому сказали, що ти будеш лежати в лікарні після інсульту ️в твої 44, здоровий мужик... Повний сил і енергії, живчик🔥 (не напій️️), трудоголік на 150%, спортсмен-качок (за своєю власною версією😂), що не п'є, не палить, ведучий правильний спосіб життя (майже 😊)... я б поржав😂" - написав він тоді.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олексій Потапенко похвалився кулінарними здібностями і викликав захват.

Також наш портал розповів про те, що Влад Яма зробив важливе особисте визнання і зворушив шанувальників.

Нагадуємо, що Оля Полякова похвалилася ідеальною фігурою в карколомному вбранні.