У мережі показали дивне відео Тіни Кароль і Євгена Кошового.

У мережі показали дивне відео, на якому була відображена Тіна Кароль і друг Володимира Зеленського Євген Кошовий. Тіна Стояла за дерев'яною ширмою, яка віддалено нагадувала частину шафи, а Кошовий намагався в жартівливій формі вгадати, хто ж там все ж ховається.

Тіна для такого виходу на сцену вибрала чорну сукню в підлогу. Її волосся було акуратно укладено в легкі локони. На її голові красувалася прикраса. Кошовий був одягнений у класичний чорний костюм.

Вони розігрували гумористичну сценку. У залі люди позитивне відреагували на таку сценку, бо із залу було чути сміх. Відзначимо, що Тіна Кароль досить часто бере участь у випусках "кварталу" в якості запрошеного гостя.

Варто сказати, що Кошовий також згадував і Олю Полякову. Вона, до слова, теж досить часто бере участь у випусках "кварталу". Але цього разу її тільки порадували.

Відзначимо, що Тіна Кароль виглядала просто шикарно. Вона завжди відмінно підбирає всі свої наряди. Це плаття теж неймовірно йшло їй до лиця. Також нагадаємо, що про те, що Тіна Кароль невпинно займається розвитком своєї кар'єри. Вона регулярно записує нові пісні і знімає кліпи.

Крім того вона бере участь в якості запрошеного гостя і в інших шоу. Фанати не встигають дивуватися тому, як їй все вдається. Тому що часу на це все йде величезна кількість. Також Тіна сама виховує сина від Євгена Огіра, який помер від раку шлунка.

Тіна довго і сильно переживала цю втрату. І фанати сподіваються на те, що вона все таки зможе налагодити своє особисте життя.

Раніше Hyser піал про те, що Віра Брежнєва показала старечі старечі ноги і сліду від колишньої красуні не залишилося.

Також писали, що син Тарзана і Наташі Корольової випустив незвичайний музичний кліп.

Нагадаємо, що Оля Полякова в шикарних панчохах розвалилася на Софі, не заморочуючись прикрити "лоно".